lauantai 15. joulukuuta 2012

Kevättä Rinnoissa 2013

Vaikka tammikuu tuntuu vielä kaukaiselta, niin h-hetki kovaa vauhtia lähestyy... Jokainen lienee saanut jo Kevättä Rinnoissa -kutsun sähköpostilla, eikös vaan? Nyt sitten kaikki ilmoittautumaan! :) 

Kevättä Rinnoissa on perinteinen Lapin alueen yrittäjänaisten tapahtuma, jonka tarkoituksena on virkistäytyä eli irroittautua arjesta hetkeksi ja verkostoitua eli tutustua toisiin yrittäjänaisiin saaden uusia ystäviä tai yhteistyökumppaneita, parhaassa tapauksessa molempia. Tänä vuonna Kittilä sai kunnian järjestää tapahtuman, joka toteutuu

 25.-27.1.2013 ja paikkana on Hullu Poro Levillä.


Tämän vuoden teemaksi muodostui "Miltä musta tuntuu" ja tämän ympärille laadimme monipuolisen ohjelman. Lauantaipäivänä kuulemme mm. tiukkaa asiaa sosiaalisen median hyödyntämisestä sekä naisen laillisista oikeuksista ja velvollisuuksista, kevyempiä puheenvuoroja naisen karismasta ja onnellisuuden avaimista, Päivikki Palosaaren päivän kuulumiset ja tähtipuhujana laulaja ja taiteilija Taiska, joka avaa Laulun syntyä. Päivä jatkuu osallistavan ohjelman merkeissä: Amazing Levi vie meitä ympäri keskustaa hauskojen tehtävien merkeissä, Toyota tuo uusia autojaan paikalle koeajettaviksi ja tarpeen tullen kuljettajakin järjestyy Toyotan puolesta, joten pääsemme ihailemaan Levin maisemia laatukyydissä. Samaan aikaan Hullu Poro -hotellin aulassa on pienet myyjäiset, joissa on mahdollista tutustua paikallisten käsityöläisten ja muiden pienten yrittäjien tuotteisiin ja hankkia vaikkapa tuliaiset kätevästi kotiväelle. Lisäksi paikalla on kampaajat ja meikkaajat, jotta voimme helposti kaunistautua illan upeaa gaalaa silmällä pitäen. Pukukoodia ei ole, voit pukeutua juuri niin upeasti kuin itsestä tuntuu. Pitkä iltapuku ei kuitenkaan ole välttämätön.


Viikonloppu huipentuu siis gaalaillalliseen Hullu Poro Areenalla. Hyvän ruuan lisäksi luvassa on mm. puheenjohtamme Heli Järvisen puheenvuoro, Kittilän Talent-kisan voittajan Emma Kurkisen lauluesitys, Kittilän Yrittäjänaisten yllätysnumero ja paikallisten yritysten valikoimaa esittelevä muotinäytös. Paikalla on myös valokuvaaja, joka ikuistaa meidät halutessamme joko yksin tai yhdessä, näin upeasta tapahtumasta jää konkreettinenkin muisto. Virallisen ohjelman jälkeen Areenan ovet avautuvat myös muille asiakkaille ja illan esiintyjänä on karismaattinen Jesse Kaikuranta!

 

Sunnuntain aamupalalla kokoamme viikonlopun annin yhteen ja päätämme seuraavan vuoden tapahtuman järjestäjäyhdistyksen. Myös edellisen illan aikana otetun valokuvan saa aamupalalta mukaansa. Sitten vielä lähtöhalaukset ja turvallista kotimatkaa!

Viikonlopun hinta on 169 euroa/henkilö sisältäen majoituksen aamupaloineen 2 hengen huoneessa, päiväohjelman, lounaan, päiväkahvit sekä upean gaalaillallisen ohjelmineen.

Kutsussa mainittiin, että tämä hinta on voimassa, kun ilmoittautuminen tulee 18. joulukuuta mennessä, mutta joulukiireistä johtuen olemme pidentäneet edullisemman ilmoittautumisen aikaa vuoden loppuun saakka! Vuoden alusta tämän paketin hinta on 199 euroa.

Mikäli et tarvitse majoitusta, hinta on 79 euroa sisältäen päiväohjelman, lounaan, päiväkahvit sekä upean gaalaillallisen ohjelmineen.

Kutsussa mainittiin, että tämäkin hinta on voimassa, kun ilmoittautuminen tulee 18. joulukuuta mennessä, mutta em. syystä olemme pidentäneet edullisemman ilmoittautumisen aikaa vuoden loppuun saakka! Vuoden alusta tämän paketin hinta on 99 euroa.


Ilmoittautuminen osoitteeseen kittilanyrittajanaiset@gmail.com ja lisätietoja puheenjohtajaltamme Kristiina Ajolta numerosta 0400 703 178. Laskutamme tammikuussa. Kerrothan mahdolliset ruoka-aineallergiat ilmoittautumisen yhteydessä.

Mahtavaa, pian nähdään isolla joukolla!!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti