lauantai 15. joulukuuta 2012

Draamaharjoituksia Pingalassa

Edellisessä tekstissä mainittiin, että pikkujouluissa aloitetut draamaharjoitukset jatkuvat tammikuussa Pingalan tiloissa Kittilässä. Näitä harjoituksia tehdään Kevättä Rinnoissa -tapahtumaa silmällä pitäen, koska suunnitelmissa on tuottaa tapahtumaan jotain hauskaa draamaa kuvaten yrittäjänaiseutta. Harjoituksilla pyrimme löytämään yrittäjänaisen sielunmaiseman ytimeen... jos se on edes mahdollista :)

Harjoituksia ohjaa ihana, yrittäjähenkinen Tiina Puljujärvi ja ohjelma on jäsenille maksutonta ja harjoittelun tavoitteena on kuvata yrittäjyyttä, naiseutta, naisyrittäjyyttä, elämää ja ennenkaikkea mukaan heittäytymistä sekä lievittää epäonnistumisen pelkoa. Pikkujouluissa huomasimme harjoittelun olevan erittäin hauskaa, joten syvällistä tavoitetta ei harjoitellessa ehdi ajatella :) Nauroimme niin, että vedet kirposivat silmistä ja posket puutuivat.

Seuraavien harjoitusten ajankohdat ovat:

keskiviikko 2.1.2013 klo 18.30
tiistai 8.1.2013 klo 18.30
tiistai 15.1.2013 klo 18.30
tiistai 22.1.2013 klo 18.30

Paikkana on Hoivahuone Pingala, osoitteessa Valtatie 32-34, Kittilässä. 

Toivottavasti mahdollisimman moni osallistuu. Ei ole välttämätöntä päästä joka kerralle vaan voi tulla vaikka edes yhden kerran. Ei myöskään ole pakko tulla tammikuun tapahtumaan esiintymään, tarvimme sinne vain 3 innokasta, vaan harjoituksiin voi tulla muuten vain irroittelemaan, hauskuttelemaan ja tutustumaan sekä toisiin että itseensä! 

Jos on kysyttävää niin saa kysyä Annikalta 0400 337997 tai annika@hoivahuonepingala.com 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti