keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Hallituksen järjestäytyminen

Hallitus kokoontui viime viikolla vuoden ensimmäiseen kokoukseen, jossa myös järjestäydyttiin eli jaettiin vastuutehtävät. Vanhoissa tehtävissään jatkavat Kristiina Ajo puheenjohtajana, Kyllikki Hangasvaara varapuheenjohtajana, Raili Ylläsjärvi sihteerinä, Eeva-Marja Kyngäs rahastonhoitajana. Viime hallituksessa ei ollut tiedottajaa, mutta nyt sellaiseksi valittiin allekirjoittanut eli Annika Takalokastari. Muut hallituksen jäsenet ovat Anne Suojanen, Kirsti Leppänen, Heli Alatalo ja Minna Loukusa.

Ensimmäisessä kokouksessa pohdittiin tulevan vuoden tapahtumia ja suunnitelmia. Tarkoitus on ainakin laatia toimintakalenteri tai vuosikello, johon merkitään näin alkuvuodesta tulevan vuoden tapahtumat, jotta niihin osataan valmistautua hyvissä ajoin ja kaikki tietävät, mitä on tulossa. Myös tervetulopakkausta uusille jäsenille suunniteltiin toteutettavaksi. Jos sinulla on jotain hyviä ideoita, joita haluaisit yhdistyksen toteuttavan niin laita vaikkapa meiliä tulemaan kittilanyrittajanaiset@gmail.com niin tartutaan toimeen :)

Tässäpä nyt tärkeimmät asiat tuosta viime viikon kokouksesta, suurimman osan ajasta lohkaisi Kevättä Rinnoissa -asiat, jotka alkavat olla ihan loppusuoralla. Ensi viikolla sitten päästään nautiskelemaan siitä, mitä on saatu aikaiseksi :)

Kirjoitteli Annika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti