torstai 20. maaliskuuta 2014

Maaliskuun visioilta Jurtassa

Maaliskuinen visioiltamme suuntautui Majatalo Jurttaan Rauduskylään. Olimme toivoneet tarjolle erikoisen yhdistelmän sushia ja tex mexiä, ja sitä saimme. Jälkiruoaksi oli vielä tarjolla mustikkarahkaa ja kaurakeksejä kahvin tai teen kera. Kyllä oli hyvää!!! Majatalo oli myös muilta osin ihana paikka. Kahvilan puoli oli hauskasti retrohenkinen kun taas sali, johon ruoka oli katettu oli todella tyylikkäästi vanhaa aikaa henkivä kristallikruunuineen ja upeine takkoineen. Aivan kuin olisimme tehneet aikamatkan jonnekin vuosikymmenien taakse.

Ruokailun lomassa pohdimme yhdistyksemme tärkeimpiä teemoja ja tavoitteita. Ajatukset kiteytyivät siten, että tärkeimpinä asioina pidämme näitä:
  • yhteinen linja Suomen Yrittäjänaiset Ry:n kanssa
  • omasta hyvinvoinnista huolehtiminen
  • kouluttautuminen
  • hyväntekeväisyys
  • oman yritystoiminnan kehittäminen 
Jatkossa toimintamme muotoutuu näiden teemojen ympärille. Seuraava hallituksen kokous miettii, miten tämä alkaa käytännössä näkyä. Toiminnan muutosten ei tarvi olla suuria, tai niitä ei tarvi välttämättä olla lainkaan, tärkeintä on vain ymmärtää, miksi toimitaan :)

Tältäkin reissulta kamera unohtui matkasta. Jos teistä osallistuneista jollain oli kamera mukana, tai otitte puhelimella kuvia, niin mielellään niitä tänne lisätään.

Annika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti