maanantai 15. huhtikuuta 2013

Kuulumisia kokouksesta

Huhtikuinen hallituksen kokous pidettiin tänään. Monta asiaa oli käsittelyssä, mutta ihmeen reippaasti, vähän yli tunnissa oli hommat hoidettu järjestykseen. Tässä lyhyesti tärkeimmät asiat:
  • seinäkalenteriasia etenee siinä vaiheessa, että odotellaan hinta-arvioita painosta, heti kun saadaan niin heilahtaa viestiä kaikille, jotta halukkaat saavat ilmoittautua mukaan :)
  • tervetulo-kirje tulevia uusia jäseniä ajatellen sekä lista toisillemme annettavista alennuksista ovat valmiit ja nekin lähtevät meilillä piakkoin kaikille, myös vanhoille jäsenille, vaikka kirjeessä lukeekin "tervetuloa jäseneksi..."
  • Ladyt tunturissa -tapahtuma on elokuun puolessa välissä Saariselällä, kiinnostusta lähteä mukaan on, mutta sitovia ilmoittautumisia voi olla vaikea saada näin varhain, palaamme asiaan heinäkuussa ja varaamme sitten vaikka ison yhteisen mökin Kittilän porukalle. Siitä tulee kiva reissu!
  • markkina-asiat etenee, Raili ja Anne päättivät tulla markkinoille talkoilemaan kesäreissuiltaan ja siten saamme myös ruokaa tarjolle markkinoille (JEE!!), lupahakemus on jo hyvällä mallilla ja toimikunta hoitaa asiaa reippaasti Sinin johdolla. Päätettiin tilata markkinoiden työvaatteiksi Yrittäjänaisten t-paitoja, jotka ovat nättejä ja edullisia, tästä(kin) lähestytään teitä sähköpostilla lähiaikoina.
Tässä oli tämän kerran tärkeimmät asiat. Seuraava halituksen kokous onkin sitten toukokuussa 15. päivä, juuri ennen virallista kevätkokousta, nähdään siellä :)

Ihania kevätpäiviä toivotellen

Annika


P.S. Toukokuussa ei ole visioiltaa, ainoastaan kevätkokous...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti