sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Inkerin luona visioimassa

Helmikuun visioiltaa vietettiin Hämäläisen Inkerin luona viime keskiviikkona. Ohjelmassa oli Oriflame-esittelyä, ruokailua, narunvetoa ja vapaata rupattelua kymmenen hengen joukolla. Oriflame-tuotteita sai kokeilla ja ihastella ja moni teki ostoksiakin. Kristiina toi tullessaan myös aiemmin tilaamiamme Marja Rehnin toimittamia Yritä perässä - nainen miljoonabisneksessä -kirjoja, joista virisi keskustelua. Myös Kevättä Rinnoissa -tapahtuman onnistumisesta rupateltiin. Inkeri oli laittanut tarjolle ruokaisaa salaattia, porovoileipäkakkua, jauheliharullaa, leipää ja levitteitä sekä jälkiruuaksi juustokakkua, juustoja ja hedelmiä ja kahvia.
 
Narunveto oli allekirjoittaneelle ihan uusi juttu näissä yhdistyskuvioissa, mutta olipa se niin hauska ohjelmanumero, että ensi kerran visioillassa Pingalassa on luvassa varmasti jotain vastaavaa. Inkeri oli laittanut palkinnoksi leipomuksiaan ja jotain muita pieniä juttuja, arpa maksoi 2 euroa/ kpl ja rahat meni yhdistykselle. Hauska idea, ja kuulemma pitkän ajan perinteinen tapa kerryttää rahaa kassaan, pienistä puroista kasvaa suuri virta!
 
Kaikkineen mukavan leppoisa ilta hyvässä seurassa. Juuri sitä, mitä yhdistyksemme tarkoitus on olla, aikaa samanhenkisten ihmisten kanssa, pieniä hengähdyshetkiä kiireisessä yrittäjän arjessa. Seuraavaa kertaa odotellessa :)
 
Ja senhän tuolla mainitsinkin, että seuraava visioilta maaliskuussa pidetään Pingalassa ja nyyttäriperiaatteella! Ei edes yritetä Levin ravintoiloihin keskellä kuuminta sesonkia vaan tavataan kirkonkylällä ja tuodaan jokainen jotain hyvää mukana. Päivämäärä on 13. maaliskuuta ja aloitusaika klo 18. Laitellaan vaikka meilillä tai facebookissa, että mitä kukanenkin tuo. Tuokaa mieluiten myös tarjoiluastiat mukananne (siis kulhot, kakkulautaset tms.) kun Pingalassa ei niin hirveästi ole astioita.
 
Sunnuntaiterveisin Annika :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti